Image Alt

Despre noi

c
Povestea noastra

Despre noi

Restaurant Qube reprezinta o afacere de familie, construita cu drag de oameni pasionati de gastronomie. Pentru a da un gust desavarsit mancarii folosim ingrediente bio de la producatorii locali, produse home-made, combinam gusturi si mirodenii din toate colturile lumii, astfel incat orice alegere gastronomica vei face va fi una complexa si completa. Deoarece gatitul este o arta , iar ingredientele folosite sunt proaspete si de cea mai buna calitate, timpul de preparare poate fi mai mare.

c

Unul dintre cele mai bune restaurante din Sinaia, daca nu chiar cel mai bun. Am fost intampinati calduros de personalul foarte amabil, care respecta cu strictete masurile de protectie impotriva noului Coronavirus. Mancarea ne-a fost servita intr-un timp mai mult decat rezonabil, iar despre calitatea acesteia am numai cuvinte de lauda: ingrediente de calitate, gatite perfect, echilibrate si aranjate ireprosabil. In plus privelistea extraordinara catre munte, muzica de calitate si amenajarea impecabila a restaurantului au creat un mediu perfect pentru un pranz de nota 10.

Stefan Enache

Amazing! Do try. Everything is super tasty, the staff is very nice and a place is wonderful!

George Ciuca

Localul este situat intr-un loc f misto. Uiti ca ai venit in Sinaia. Muzica misto. Servicii foarte bune, rapide si elegante. Iulian este cel care ne-a facut pranzul si mai misto...non-invaziv si totusi prezent in ceea ce face, echilibrat si elegant. Mi-as dori sa intalnesc multi oameni ca el in HORECA. Ciorbita de vita excelenta. Supa crema de ardei foarte misto. Gulas - unul dintre cele mai bune. Cartofi pregatiti in jar - asa cum ne imaginam sa fie. Nu ratati restaurantul. Locatia are multe de oferit.

Dana Lupu

Restaurant Qube
Sinaia, Strada Cota 1400, 3A
+4 0721 704 814 
Deschis: 11:00 am – 23:00 pm