
Despre noi
Restaurant Qube reprezinta o afacere de familie, construita cu drag de oameni pasionati de gastronomie. Pentru a da un gust desavarsit mancarii folosim ingrediente bio de la producatorii locali, produse home-made, combinam gusturi si mirodenii din toate colturile lumii, astfel incat orice alegere gastronomica vei face va fi una complexa si completa. Pentru a primi o friptura excelenta, nu este suficient ca bucataria restaurantului sa fie dotata cu o carne de calitate. Conteaza foarte mult si cum este gatita, de cine este gatita, dar si cuptorul / gratarul in care este preparata. Pentru fripturi suculente care sa pastreze toate aromele carnii, s-a inventat un cuptor special, pe numele luii Jasper. Sistemul de cuptoare folosit de Josper e fundamental altceva. Poti sa creezi o temperature de pana la 500 de grade, temperatura pe care o si mentine asa cum este programata. Dar nu acesta este marele avantaj al lui Josper, ci faptul ca este un cuptor cu carbuni, ceea ce da un gust aparte carnii si reduce la jumatate timpii de coacere, ceea ce inseamna si un timp de servire mai mic. Deoarece gatitul este o arta , iar ingredientele folosite sunt proaspete si de cea mai buna calitate, timpul de preparare poate fi mai mare.
